بررسی احداث بازارچه صنایع دستی در بازار کهنه قم

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: وضعیت راه اندازى بازاركهنه در بازارچه صنایع دستی با حضور نهادهای مربوطه بررسی می شود تا تصمیمات لازم اجرایی شود.


به گزارش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم؛ محسن بهشتی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم در جلسه بررسی جانمایی و راه اندازی بازارچه های موقت و دائمی که در استانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: بازار کهنه ظرفیت راه اندازی بازارچه صنایع دستی را دارد به خاطر بافت تاریخی این مکان برای هنرمندان و اقشار مختلف مردم جذاب است.

وی افزود: بازارچه صنایع دستی قم نباید به صورت دست فروشی و دوره گردی ارائه شود بلکه باید در شان هنرمندان تدارک دیده شود و یک اثر هنری در مکان مناسب برای عموم مردم عرضه شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با بیان اینکه قابلیت عرضه صنایع دستی قم در سطح منطقه ای و بین المللی است گفت: از این رو باید پایگاه عرضه محصولات هنرهای دستی با مطالعات جانمایی به صورت موقت و دائمی با برنامه ريزى كوتاه مدت ،ميان مدت ودرازمدت راه اندازی شود.


وی افزود: استان قم به خاطر رشته های فاخر صنایع دستی نه تنها ظرفیت راه اندازی بازارچه های موقت و دائمی را دارد بلکه می تواند زمینه را برای حضور صنایع دستی سایر هنرمندان استان های دیگر نیز برنامه ریزی کند.

وی با اشاره به درخواست سرمایه گذاران در خصوص صنایع دستی گفت: چندین سرمایه گذار پیگیر راه اندازی بازارچه هستند تا با اختصاص زمین، راه اندازی آن پیگیری شود.

بهشتی افزود: راه اندازی بازارچه دائمی توسط بخش خصوصی زمان بر است از این رو باید اقداماتی در خصوص راه اندازى بازارچه موقت وفصلى مورد بررسی قرار گیرد تا قبل از تعطیلات نوروزی سال 95 و حضور زائران در استان شاهد راه اندازی آن باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم ادامه داد: از ظرفیت مجتمع های بین راهی و بلوار پیامبر اعظم(ص) نیز می توان در راه اندازی بازارچه ها بهره مند شد.

انتهای پیام/

کد خبر 139409304